2010. január 30., szombat

Első bejegyzés...de nem az első nap:)

háj-báj goodbye!!!......igen, legújabb nekifutás a felesleges kilók ellen. De most nem csoda villámdiéta, ami bár pillanatnyilag hat, hosszútávon rossz befektetés.
Mostmár harmadik napja, hogy ismét nekifogtam tornázni. Találtam egy nagyon jó mozgásformát, ami hihetetlenül tetszik. Nem mást, mint a Zumba:)

Na de mi is a Zumba?


Amit tudni kell róla:
A ZUMBA a világ legújabb fitness trendje. A hétköznapokból és az unalmas, már véget nem érő fitness órák rutinjából kiszakadva könnyen és szórakozva mozgathatod meg testedet és lelkedet egyaránt.
A ZUMBA órákon az összes latin ritmussal (salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, samba, axé, flamenco, hastánc) találkozol, mindenki számára gyorsan elsajátítható és leegyszerűsített módon. A ZUMBA zsírégető, állóképességi és tonizáló edzés is egyben. ZUMBA könnyű, szórakoztató, és kiváló a testmozgás minden korosztálynak, férfiaknak is!

Elsőként a Basic-el kezdtem, megtanultam( úgy ahogy) a lépéseket. A csajok nagyon szimpik, akik bemutatják. Szóval ez ellen se lehet kifogásom (nem úgy mint R.Rékánál, akinek a hangját se bírom elviselni, a sok "huhaaaaa" meg nem is beszélve a többiről miatt).

Célként kitűzve: Húsvétig, ami pont 2 hónap, újra beleférni a régi nadrágokba. A torna mindennapos, mert mint már említettem a kajáról sajnos nem nagyon tudok lemondani.ez van....szeretek enni.....na de nem szeretném túlzásba vinni, odafigyelek az étkezésre is :)


Ma 2szer csináltam végig a 20 perces blokkot, egyre jobban megy, és egyre jobban élvezem is, bár a víz az folyik rólam.

Holnapra, azaz vasárnap: természetesen a 20 perces Zumba blokk, és egy kis Czanik Balázs capoeira aerobicot tervezek

Hétfő: Pump it up , ami a másik kedvencem, ugyancsak táncos videó
Kedd: Czanik Balázs has burning-je, ha sikerül addig beszereznem, hanem a capoeira
Szerda : Zumba :) és egy kis Rékával kiegészítve

Remélem, így jobban fog menni, és nem csak pillanatnyi "fellángolás" lesz az egész, igyekszem mindig írni, és pontosan követni az eltervezett feladatokat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése